Last weekend

2693de12f48611e28c6122000aa8013a_7
I torsdags kom jag till Stockholm för att fixa allt det sista innan vi åker. Så igår var jag först på Ambassaden för att fixa visum sen åkte jag hem till Nicole och träffade henne och underbara Mila. Sen hem till sängen pga huvudvärk.. Packade och grejade. Idag har jag träffat Ullis och Kalle på en fika, var förbi gamla jobbet för att säga hejdå till alla de och sen Make Up Store för att säga hejdå till Marija. Full rulle med andra ord! Nu ligger jag och väntar på att Kristofer. Han är på väg från Sundsvall och borde vara framme om ett tag. Vi ska äta nån god middag sen kanske bio.

Imorgon ska vi gå och se EM-finalen på Friends Arena! Jag har längtat sen Kristofer sa att han hade biljetter dit, vilket är 3 veckor sen minst. Synd bara att inte Sverige kom till final.. Men vi hejar fram Norge istället!

Så imorgonkväll packar vi ut mitt sista ur lägenheten och åker hem till Sundsvall igen. Det är alltså min sista helg här i Stockholm, på riktigt riktigt länge. Vem vet, vi kanske fastnar i USA för gott? 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s